Wij van Elbertse Groenservice zijn gecertificeerd boomveiligheidscontroleur.

Door ons de boomveiligheidscontrole uit te laten voeren en rapporteren heeft u altijd een reëel beeld van de algehele staat van uw bomenbestand. Er worden in de rapportage ook eventuele gebreken vastgelegd.

U weet door deze VTA – rapportage meteen wat u wel moet doen en op wat voor termijn en ook wat u absoluut niet hoeft te doen. Mocht er onverhoopt iets gebeuren na een storm of windhoos of fikse regenbui zoals omvallen van en boom en of uitbreken van een tak, kan er logischerwijs schade ontstaan aan eigendommen van derden. Met een VTA rapportage staat u dan altijd sterker ten aanzien van verzekeringen en of juridische problemen. U heeft zich door de experts in boomveiligheidscontrole van Elbertse Groenservice in te schakelen gehouden aan de zorgplicht die u heeft ten aanzien van de bomen op uw terrein. Hierdoor bent u wettelijk niet aansprakelijk(**) omdat u aan kunt tonen dat u controles met regelmaat uit laat voeren door een gecertificeerde expert En logischerwijs ook onderhoud laat plegen om schades te voorkomen.

(**)Let op! Indien werkzaamheden aanbevolen worden in de rapportage zal hier in verband met eventuele verzekeringskwesties wel een factuur overlegd moeten worden met het uitgevoerde aanbevolen onderhoud